Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bra matjord

Hej!
Jag ska skapa en trädgård av vad som tidigare bara varit gräsmatta och lite hallonbuskar. Jag ska göra både rabatter med perenner och köksträdgård. Nu ska här blomma och fröjdas året om (nära på).

Jag har läst och läst i böcker och tidningar och inser att jag måste köpa riktigt bra jord. Det blir dyrt att köpa i 50 liters säckar så jag tänkte beställa ett lastbilsflak med jord. Nu har jag dock fått höra att man kan lätt få "dålig" jord om man beställer från vem som helst.

Sålunda undrar jag om ni kan rekommendera (eller hjälpa mig vem jag kan fråga) var jag kan beställa kvalitativt bra jord i Stockholmsområdet?

Själv bor jag i Bromma och jorden här är lerig, så den behöver verkligen luckras upp med bra jord och kanske lite sand dessutom.

Vänligen, Ylva

Odla Svarar: 

Du kan kräva jordanalys innan du handlar. En seriös firma har en sådan att visa upp.

En annan möjlighet är att fråga en handelsträdgård, alternativt någon perennodlare vem de kan rekommendera, de köper ju själva stora mängder jord.

Då jag själv bor i Göteborg så kan jag inte säga något om Stockholm. Men jag vet att Hasselfors kan komma med en lastbil och leverera s.k. storsäckar, den väger 1000 kg.

Se här:
http://www.hasselforsgarden.se/Landscaping/order.aspx

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.