Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bougainvilleasticklingar

Hej Sylvia,
jag köpte ett par bougainvilleasticklingar för ungefär en månad sen och har planterat om dem i krukor som är ungefär 6-7 cm i diameter (lecakulor i). De står en bit in i rummet med lampa över sig. Mitt problem är att topparna torkar och de små pyttebladen hinner aldrig utvecklas. Vad gör jag för fel?

hälsningar,
Linh

Odla Svarar: 

Vad är det för lampa du har över? Lysrör ska det vara, en vanlig lampa räcker inte.

Men det är förmodligen så att det är för torrt och för varmt, den vill ha det ungefär som i Medelhavsländerna, svala vintrar och varma somrar. Och utomhus är det ju alltid högre luftfuktighet. Pröva att dra en plastpåse med andningshål över, det plus sänkning av värmen hjälper säkert.

Sylvia