Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bougainvillea

Hejsan Sylvia!
Jag fick fyra st Bougainvillea i oktober 2006 av goda vänner från Thailand. Allt har gått jätte bra, jag planterade om dom i större kruka i våras, och dom har blommat och blommat och vuxit och vuxit. Har dom i vårt uterum. Jag har följt dina svar om arten på odla.nu. Nu har det hänt något, sedan 2 veckor rasar det av dom, både blommorna och bladen. Kan det ha betydelse att min man satte på värmen i uterummet. Det höll nog en 22-23gr i en veckas tid, innan höll det ca 10 på natten och sedan beroende på om det var sol på dagen. Vad ska jag göra? Klippa ner...? eller låta dom vara....? (värmen är nu avstängd)

Tacksam för svar
Vänligen
Anita

Odla Svarar: 

Ja, det var nog värmechocken som gjorde att bladen rasade. Ni kan hålla 10-12 grader där vintern igenom och vattna sparsamt. Sedan klipper du dem på våren om det behövs, börjar vattna mer igen och ev. byter jord och så småningom börjar gödsla igen. Då tror jag att det kommer snabbt nya blad och de börjar blomma igen.

Sylvia