Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bostadsrätt ska målas om

Hej!
Bor i en Bostadsrätt som ska målas om under sommaren, vet ej vilken månad. Hur ska jag göra med mina väggväxter? Har en klätterhortensia. Ska jag lossa den och försöka binda på en stolpe eller är det bättre att klippa ner den? Sen har jag flera klematis, italienskt, President, Nelly Moser m.fl. Dom går väl att klippa ner men hur håller jag dom borta från väggen hela sommaren? Har jag otur kommer dom ju inte förrän sensommaren och målar. Jag är rädd att dom ska dö om jag klipper ner så fort dom växt upp en bit. Hjälp mej att rädda mina växter. Går det att flytta över i krukor?

Tack på förhand.
Mvh Agneta

Odla Svarar: 

Det brukar gå att flytta över clematis i krukor om de inte är jättestora, men det får du göra redan på våren när de precis börjar visa tecken på att vakna. Bäst är att du antingen frågar exakt när de tänker komma och agerar därefter. Både klematis och klätterhortensian kan du också lossa och binda på en stolpe just innan de ska komma och så säger du till målarna att du inte vill ha dina växter nertrampade. Sådant måste de ju ta hänsyn till, det är du som är ägaren. Stanna gärna hemma och se till att de håller sig på mattan under tiden de är där!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.