Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Börja driva Helitrop

Hej
Har just upptäckt "Frågor & svar", det är jättebra, jag har lärt mej massor. Jag har dock inte hittat något om Helitrop, som är en av mina favoriter. Har en planta som det verkar finnas lite liv i i mitt mörka svala garage. Kan jag ta in den och börja driva den nu, jag skulle vilja ta sticklingar för att få några fler plantor.

tack på förhand
Birgit 

Odla Svarar: 

Det är lite tidigt att ta in den men kanske du kan ge den en lysrörslampa i garaget som lyser på den ca. 14 t/dygn? Ta in den om en månad ungefär om du inte har ett vintervarmt växthus? Men den är lätt att så också, det finns frö att köpa nu och så kan du snart göra med hjälp av lysrörsbelysning!

Sylvia