Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bondpion utan blommor

Hej Sylvia!
Vi har fått en gammal bondpion som nu stått i 4 år utan att blomma. Den kommer upp så fint varje år och sätter knopp, men sen verkar knopparna antingen torka in eller så är dom angripna av något, jag vet inte vilket? De blir inte större än ärtor.

Vi har många pioner som växer intill i samma rabatt och de blommar utan problem. Har kollat att den inte sitter för djupt och vi vattnar och gödslar som man ska. Vad kan problemet vara?

(Förra året testade vi med att flytta den. På dess gamla plats satte vi en ny pion, som olustigt nog beter sig på precis samma sätt. Kan det vara någon sjukdom som sitter i jorden som nu också smittat den nya pionen, eller vad kan det vara?

Vi har läst allt vi kunnat komma över och ingenting verkar stämma in på detta problem.

Snälla, har du någon idé om vad det kan vara?

Hälsningar
Anna

Odla Svarar: 

Hmmm... det är ju välkänt att pioner blomvägrar några år när man har flyttat på dom. De vill vara på samma plats och inte bli störda. Så det kanske är det, då jag inte kan komma på något annat som felar. Ni kan försöka med Biobalans, det kan hjälpa, men de behöver nog etablera sig innan de vill blomma.

Sylvia