Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bok om Klematis

Är intresserad av växten klematis och undrar om du kan rekommendera en bra bok som handlar endast om denna växt?

Jette

Odla Svarar: 

Det beror på hur pass intresserad du är. Om du är jätteintresserad, så finns det ju Magnus Johnson's "klematisbibel", alltså en bok som heter Släktet Klematis. En tegelstensbok på nästan 900 sidor!

Sedan finns det en hel radda mindre omfattande verk, som det är bäst att titta i bokhandeln, eftersom de är vinklade på olika sätt. En är t.ex. The Viticellas, som är min favorit, eftersom jag är mest intresserad av just Cl. viticella. Så kolla på biblioteket och i bokhandeln så att du hittar en bok som passar just ditt intresse.

Sylvia