Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Blommande vitlök

Hej!
På Ulriksdal i Stockholm såg jag en otroligt vacker vitlöksplanta med gråbladigt gräs och ljuvliga ljusblå blommor på långa stänglar. Frågade om det var någon speciell sorts vitlök och de visste inte så noga. På etiketten till plantan såg löken ut som sådana där vitlökar som är en enda stor lök (som en liten vit gul lök) utan klyftor. Är det den löken som blir så fin? Och kan jag i så fall köpa i affären och sätta hemma?

Hälsn
Klas

Odla Svarar: 

Tyvärr så har jag inte sett denna lök, så det är svårt att svara. Pröva att fråga på Forumet, många forumister har ju också varit där!

Sylvia