Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Blommande syren

Jag hoppa att du kan hjälpa mig. I våras köpte jag en syren på stam på växtvaruhuset i östersund. Givetvis blommade den inte under sommaren, fick rådet att låta den stå utomhus i en stor kruka tills frosten kom. För att den skulle känna årstiden. Sedan lyfte vi in den i en matkällare där den har stått i mörker. Häromdagen var min granne där för första gången på flera månader. Gissa om hon blev förvånad den syrenen fått blad och blommade!

Vad ska jag göra? Ska jag klippa den? Jag vill ju att den ska blomma i sommar. Bor i Edsåsdalen en fjällby därför har vi den inte ute året runt.

Mvh
Marieanne

Odla Svarar: 

Tyvärr är det inte mycket ni kan göra nu eftersom den redan blommar.

Matkällaren har uppenbarligen varit för varm, så nästa år kanske den kan bo i en stuga e.d. där det är bara 0,5 - 2 plusgrader under vintern? Det bästa är att ni tar in den i en ljus, sval (10-15 grader) plats och njuter av blomningen. Sedan kan den stå svalt och ljust tills ni kan ha den ute under sommaren igen, men troligen kommer den inte att blomma då. Jag känner inte till stället där du bor, men syrener brukar ju gå att ha ute ganska långt upp i landet?? Vad sa de i butiken, skulle den inte klara att växa ute?

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.