Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Blommande magnolia

Hej Sylvia
För två år sedan har vi flyttat till en villa som ligger strax söder om Malmö. Det är vår första villa och trädgård. De som bodde där innan har inte gjort någonting i trädgården de senaste 9 år, så vi har mycket att göra.

Dagens fråga gäller en magnolia.
Det är buske, ca 2 m hög. Förra året blommade den lite. Efter blomningen har vi bytt jord (den var planterat i lera) och hjälpte till med gödsel. I våras blommade den med massor av vita blommor, den började växa. Efter blomningen, i juni har vi gödslat den.  Sista veckan i juli kom nya knoppar. I helgen (7-9 augusti) började den blomma på nytt (idag finns det 5 inte så stora blommor) Är det OK, kommer det att påverka nästa års blomning?

I väntan på ditt svar
MVH Piotr

Odla Svarar: 

Det gör inget, låt den hållas. Den blev glad för extragödningen, bara. Men nästa gång så gödsla den på våren, sedan inte mer samma år. Då blommar den nästa vår, då du gödslar den igen etc.

Sylvia