Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Blomlös apostlalilja

Hej!
Jag har en apostlalilja som jag har haft i 3 år och som aldrig har blommat. Det växer ut blad efter blad, den har nu 14 stycken. Den lär ju blomma på det tolfte bladet. Nu undrar jag om det finns något jag kan göra för att få den att blomma. Den får vatten ungefär varannan dag och näringsmedel i vattnet en gång i veckan på sommarhalvåret. Har du något förslag?

Sonja

Odla Svarar: 

Pröva att ge den mindre vatten, särskilt nu under vintern. Det kanske tvingar den till "nödåtgärder" dvs. börja blomma. Gödsla också mindre, av samma anledning. Den har det kanske för bra för att den ska behaga blomma!

Sylvia