Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bli av med maskrosor

Hej!
Jag vet inte om det är dig jag ska fråga, men hur blir jag av med mina maskrosor? Jag håller på att bli galen på dem! Har rensat (grävt upp, med resultat att hela gräsmattan är gropig) nu i 3 somrar och de blir bara grövre och fler! Jag provade t.o.m. att gräva bort en del av gräsmattan (6 m2) och rensa bort alla rötter jag hittade och sedan fylla på med jord och gräsfrön, men det hjälpte tydligen inte. Jag köpte huset för tre år sedan och redan då var gräsmattan full med dessa hemska växter. Snälla hjälp mig!

m.v.h. Theresa

Odla Svarar: 

Maskrosor sprids med enorma mängder frön. De kan etablera sig i växande gräs. Det finns inget annat sätt än att sticka dem dvs. få upp så stor del av roten som möjligt. Det gror hela tiden nya maskrosor så arbetet är oändligt.

Göran