Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Blått i alla rabatter

Hej!
Varit inne på er sida och försökt hitta frågor hur man blir AV med en växt!!!! Jag har nyligen flyttat till ett hus och jisses, va här är blått i alla rabatter....och gräsmatta... Det är lökväxter de där blåa små blommorna har jag upptäckt. De är INTE hängande utan mer som om de tittar på en när man ser på dom. Lite gula i mitten. Jag TROR det kan vara vårstjärna alternativ scilla.

Det jag nu undrar över är: Hur blir man av med dom? Behöver man gräva upp varenda en? *puh*

Hur förökar dom sig? Har inte hittat om det någonstans på nätet.

Vänliga hälsningar
Anne

Odla Svarar: 

Oohh så vackert det måste vara! Inte ska du bli av med den, andra försöker ju bli MED den! Men när den väl har blommat ut kan du köra med gräsklipparen över den om den växer i gräset, annars tar du bort fröställningarna kontinuerligt så den inte sprider sig mer via frön. Det låter som en vårstjärna. Så här ser det ut hos oss...

Sylvia