Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Blåregn

Hej!
Jag bor i Bryssel där vi denna tiden på året får njuta av den fantastiskt vackra och doftande klätterväxten som på engelska heter wisteria (på franska tror jag det är glycerine). Den växer så vackert på husfasader härnere och är väldigt populär, men jag har inte sett den hemma i Sverige. Vad heter den på svenska och i vilka klimatzoner kan man plantera den? Jag har ett torp i zon 3 i Sverige. Skulle denna växt trivas där?

Katarina

Odla Svarar: 

Jodå, blåregn går i Sverige, upp till Stockholmstrakten! Själv har jag det också. Om den trivs vid ditt torp beror på. Den vill växa varmt, väldränerat och vindskyddat, så om du kan ordna det kan du ju pröva!

Sylvia