Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Blandat buskage

Vi behöver en buskridå. Vi har en stor tomt med ca 40 meter lång gräns till grannen. Tomterna går ihop i en ändlös gräsmatta. Det finns inget staket eller något annat som visar var tomterna slutar respektive börjar. Vi orkar inte klippa alla våra 3000 kvadratmeter, men det gör grannen.... Vi vill ha en avgränsande ridå så att man ser att det nu handlar om en annan typ av tomt.

Den ska inte behöva klippning och den ska växa fort. Vi har planterat en rad med syrenplantor, som vi flyttat från andra ställen på tomten, men de växer inget vidare. Det är sandig och lätt jord. Vi bor vid Brösarps backar på Österlen. Har du något förslag?

Gunilla 

Odla Svarar: 

Brösarps Backar! Vi körde där på semestern....det är ett fint böljande landskap!

Ta ett blandat buskage med snabbisar som häggmispel, rosablommande hägg, rosentry, fläder, ginnalalönn, schersmin, ligustersyren och vresros (i framkanten). Här kan du läsa mer om snabbväxande buskar: http://www.odla.nu/artiklar/snabbvaxande_buskar_lovfallande.shtml

Sylvia