Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bladen på ormhassel

Vår ormhassel har blad som blir "skrynkliga", och på vissa finns en hinna som ser ut ungefär som där sniglar haft sin framfart. Vad kan detta vara - är det normalt? Bladen ser inte alls så fina ut som de gjorde för en månad sedan.

Kristian

Odla Svarar: 

Ormhasselblad är skrynkliga av sig, det hör till. De är inte särskilt dekorativa, det är de vridna grenarna som är behållningen med ormhasseln.

Men någon hinna ska det däremot inte vara, så du kanske har haft sniglar eller snäckor där? Som det har regnat, så finns dom precis överallt. Snäckor är särskilt duktiga på att klättra i träd, så kolla om du hittar några. Skaka ner dom i så fall och bär bort till skogen.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.