Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Blå bergvallmo

Har för första gången fått min blå bergvallmo att överleva vintern. Klippte bort blomknoppen förra sommaren och täckte den över vintern. Den kom igång jättefint i våras men bladen som kom såg lite konstiga ut och nu är alla blad som kommer missbildade. Små och korviga. Har placerat den ca 40 cm ut från en vägg, den har eftermiddagssol, från ca 14:00. Jorden är en blandning av torvmull, sand och planteringsjord. Vad är det som har hänt?

Veronica

Odla Svarar: 

Den kan ha fått en frostknäpp när den har varit på väg upp. Men kolla också så det inte sitter några elakingar på den... Har du förresten gödslat?

Sylvia