Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Björnbär som mognar tidigt

Hej Sylvia!
Jag ska gifta mig i juli nästa år och vill väldigt gärna ha björnbär i min brudbukett och som dekorering. Dessvärre mognar ju inte "vanliga" björnbär förrän i augusti eller september så jag undrar och det finns någon sort som är mogen redan till början av juli?

Eller kan man plantera dem inomhus och ha dem där under vintern och "lura" dem så de mognar tidigare?! :-)

Mvh
Tina

Odla Svarar: 

Tyvärr, det finns nog inga sorter som är mogna så tidigt. Men de omogna, gröna bären är ju också dekorativa och man kanske kan spraya färg på några som ingår i brudbuketten.

Om du har ett växthus eller uterum, kan du försöka driva björnbär i en stor kruka. Men det gäller att plantera det nu och se till att uterummet hålls varmt från april och vidare, för att det ska hinna blomma och sätta bär. Där får man dock pollinera själv, det finns ju inga bin inomhus.

En annan möjlighet är att du talar med din florist i god tid, så att hon kan beställa kvistar utomlands. Blir förstås inte billigt, men vill man det så...

Hoppas det löser sig!
Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.