Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Björk som bonsaiträd

Hej!
Jag fick en ide om att gräva upp en liten björkplanta på mina föräldrars marker och plantera den på en liten gräsplätt i min lilla bostadsrättsträdgård...och undrar om det går att tukta den genom att beskära och klippa grenarna så att den förblir liten, som ett bonsaiträd, typ...går det? Så att inte rötterna heller blir för stora då menar jag.

Jessica

Odla Svarar: 

Nja... man kan ju pröva. Men om du kör den i backen så kommer rötterna växa som bara 17 och så småningom även kronan, tror jag. Det blir nog behövligt att ta bort den efter 10 år eller så, då är den kanske för stor.

Sylvia