Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bigaråträd

Hej!
Vi har ett enormt bigaråträd på vår tomt. Den senaste tiden har vi upptäckt att stammen är full med jord och att små skott av vinbär har slagit rot i den. På en del ställen lossnar barken. Vi vet inte riktigt hur vi ska gå vidare med det här. Kan du kanske ge oss några tips?

Mvh
Annica

Odla Svarar: 

Det låter som om den håller på att murkna. Men utan att se den kan jag inte säga säkert. Om ni vill ha en bedömning, så kan ni anlita en trädmästare/arborist, kolla Gula Sidorna efter en som finns i närheten. De kan komma hem och kolla hur trädet mår och även åtgärda det.

Sylvia