Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bidrag till den nya trädgården

Hej
Min första och enda systerdotter skall döpas om några veckor. Hennes mamma är florist och har precis köpt ett hus med en trädgård i stort renoveringsbehov. I doppresent ville jag köpa något som bidrar till den nya trädgården och tänkte därför om det fanns någon blomma eller ett träd som heter något med Saga då det är namnet på flickan?

Jenny 

Odla Svarar: 

Tyvärr hittade jag inte så många med sortnamnet 'Saga'. Det som finns är följande:

Sempervivum 'Saga' , en taklök
Pelargonium 'Hazel Saga', en pelargon
Och om vi tar med liknande namn, har vi Hosta 'Sagae' och 'Ogon Sagae', 2 olika funkior alltså, Begonia 'Herzog von Sagan', en begonia.

Var man kan få tag i dessa kan jag tyvärr inte heller säga, förutom funkiorna, som är ganska allmänna i plantskolorna, men kanske mamma floristen vet?

Sylvia