Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bevattning av nyanlagd trädgård

Hej,
Jag bor i nordvästra skåne i ett helt nytt hus. Vi får hjälp av en trädgårdsfirma att anlägga vår trädgård. De är väldigt restriktiva med vattningen och tycker aldrig att vi ska vattna heller utan verkar mest tycka att växterna klarar det där själva. Det är bl.a. en äppelhäck, en avenbokshäck och sedan en massa olika perenner. Kan det vara så, att det fungerar även utan bevattning?

Räcker det med lite när man planterar dem och sedan klarar de sig själva? Vi frågar dem om och om igen men de säger att vi inte behöver vattna men jag tycker att avenbokhäcken har tagit sig dåligt.

Väldigt tacksam för svar!
Mvh
Emma

Odla Svarar: 

O ja, ni måste vattna! Och det rejält om det inte spöregnar förstås.

Det verkar ju vara en underlig firma som säger att man inte behöver vattna en nylagd trädgård.... blev underarbetet ordentligt gjort, då?

Lycka till med er nya trädgård!
Sylvia