Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Betongplatta i växthus

Hej!
Är det idé att gjuta en betongplatta till mitt växthus, eller räcker det att lägga en ram av lecablock, som jag har läst i en tidigare fråga, ang. grund till växthus. Jag vill ha en grund som är skön att gå på. Eventuellt kan jag också ha en odlingsbädd i växthuset. Och så tänkte jag mura upp tegelstenar en bit för att dessa lagrar värme så bra.

Tacksam för svar
Hälsningar Lisa

Odla Svarar: 

Jag tycker att en ram av lecablock är bra. Om du lägger betong måste du armera och det blir så oflexibelt. Lägg en gång av stenplattor eller keramik som du tycker är skönt. Om du murar tegel så tänk på att när du behöver värmen är det oftast kallt vid golvet. De tegelmurar som man använde i engelska växthus gick från golv till tak.

Göran