Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Beskärning för nybörjare

Hej!
Jag har fått "ärva" en engelsk pelargon (Springfield black) av min mor. Den har stått i ett söderfönster i rumstemperatur hela vintern och har fått nya blad kontinuerligt. Jag har förstått att man ska beskära sina pelargoner på våren och min ser ut att behöva lite tuktning. Den är stor och yvig med mycket blad, men bladen sitter bara på "utsidan" av växten. Den ser mer ut som ett träd, med bruna stammar nertill och gröna blad upptill.

Hur gör jag för att få blad mer jämnt? Är det för sent att beskära? Jag kan ju inte beskära växten ända ner till "stammen" för då blir det inget kvar!

Hälsningar
Helena

Odla Svarar: 

Pröva att beskära den rätt tufft, NÄSTAN till stammen. Dvs. beskär så att du lämnar kvar några blad på varje gren. Plantera om i blomjord och ha den ljust. Börja gödsla efter ca 1 månad från omplanteringen.

Du kan använda det bortklippta till sticklingar. Gör ca 10 cm långa sticklingar där du tar bort de blad som hamnar under jorden. Stick 2/3 av sticklingen direkt i såjord och ta på en plastpåse med andningshål över.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.