Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Beskärning av körsbärsträd

Hej!
För några år sedan beskar vi vårt japanska körsbärsträd rejält. Det var stort, ca 6 m högt. Vi sågad ner det till hälften. Det gick bra och nya grenar kom ut och det blev vackert. Nu är det för stort igen. Ska vi klippa av de nya grenarna som kom eller ska vi såga av det under där vi sågade av det förra gången? Tar vi av de nya grenarna är vi rädda för att vi kommer att få dubbelt så många grenar.

Tacksam för svar
Kerstin

Odla Svarar: 

Det är svårt att "beskära träd per mail" utan att ha sett det, så allra bästa resultat får du om du anlitar en utbildat arborist, som både kan ge råd och utföra jobbet. Sådana hittar du på Gula Sidorna eller på nätet genom att söka med Arborist eller Trädmästare.

Sylvia