Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Beskärning av hög cypress

Har en väldigt hög cypress (5m) som har delat sej i 3 delar högst upp, som har spretat isär sej. Jag har en trapp och en pool bredvid, så nu har cypressen blivit för bred. Jag vill beskära denna, vilket sätt blir det snyggast på?

Tack på förhand/Carin

Odla Svarar: 

Det är jättesvårt att "operera" när man inte ser patienten! :-) Men om den nu spretar åt tre håll, så kanske ni kan ta bort två av dessa toppar och behålla den som växer upprätt? Ev. behöver den bindas då.

Om ni har möjlighet att ta dit en trädvårdare, så vore det bättre, för han kan göra både besiktning och arbetet. Se Gula sidorna http://www.gulasidorna.se/ och sök med arborist och t.ex. Skåne.

Sylvia