Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Beskära kanadapoppel

Hej!
Vi har en häck av vi tror är kanadapoppel som är mycket gles nertill. Kan vi ta ner den helt för att förhoppningsvis få den tätare och i så fall är det ok att göra detta nu i slutet av mars?

Elisabet

Odla Svarar: 

Kanadapoppel eller goliathpoppel, Populus x canadensis, är stora träd som används ofta till skyddshäckar.

Man kan beskära dem nu på vårvintern/våren. Om det blir bra beror på om det är tämligen unga träd med inte så grova stammar. Det blir ju inte vackert med stora, grova stubbar som syns även när det växer ut nya skott.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.