Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Beskära en stor Rönn

Vi har en mycket hög och vid Rönn och nu finns det ingen möjlighet att ha den så i vår trädgård. Kan man beskära den så att den inte tar så stor plats. Vi har funderat på att skära bort i stort sett hela kronan och bara ha kortare grenar kvar som kommer ut från huvudstammen. Kommer den att överleva och blir det snyggt när den fått växa till sig?

Elisabeth

Odla Svarar: 

Det är nästan omöjligt att svara på frågor som denna utan att ha sett trädet i fråga. En skicklig trädmästare kan säkert fixa till den, men han/hon måste inspektera den först. Kontakta en sådan firma i din närhet.

T.ex. finns det en lista på godkända arborister här: www.tradmastarna.se

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.