Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Beskära en hängpil

Hej,
vi har flyttat in i nytt hus och har en stor hängpil i trädgården. De förra ägarna har beskurit den rejält, så den är inte så hög, men däremot så hänger den fint ner. Vi vill gärna hålla den så fin som den är och undrar därför när man ska beskära ett Pilträd, hur mycket och hur man bäst gör det.

Pilen finns i sydvästar Skåne.
Tacksam för svar.
Eva

Odla Svarar: 

Pil beskärs på vårvintern. Det räcker med en underhållsbeskärning, dvs. ni beskär den till den formen som ni tycker att den ska ha.

Om det så småningom behövs en total föryngring, kan man hamla, dvs. ta bort alla grenarna så att bara ett "huvud" återstår. Det kommer att växa nya friska grenar under sommaren sedan.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.