Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bekämpningsmedel för rosenbuskar

Hej!
Jag har ett problem. Det är så att jag har en häck av nyponrosenbuskar. Men jag vill inte ha den längre. Hur kan jag få bort det?

Vi försökte gräva upp den men den kommer bara tillbaka.

Snälla hjälp mig!!
MVH: Catarina

Odla Svarar: 

Dynamit... :-)
Nää, men det skulle vara bra med en s.k. larv, alltså en liten grävskopa som kan ta ordentligt djupt så att alla rötterna följer med. Annars lär ni inte blir av med rotskott.

Man kan förstås pröva att ta så mycket man kan först och sedan täcka området med tjock, svart markfolie för några år, men det är inte säkert att den ger sig.

Läs mer om metoden här: http://www.odla.nu/artiklar/kirskal.shtml

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.