Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Begagnad jord

Hej Sylvia,
Jag har många (ett femtiotal) stora krukor och urnor som jag planterar sommarblommor i. Jag använder ny jord varje år och brukar kasta ut den gamla jorden i rabatter och i trädgårdslandet. Min man anser att jorden ska kastas i komposten eller i soptunnan eftersom den är uttjänt.

Vilket alternativ tror du är bäst och varför? (om mitt alternativ är det rätta måste jag ha papper på det för att slippa diskussioner).

Vänliga hälsningar
Mai-Liss Casteborn

Odla Svarar: 

Mitt alternativ är följande: om jorden ser mycket torr och eländig ut, åker den på komposthögen och blir blandad med kompostavfallet. Ser den däremot vital ut, kan den tjäna som utfyllnad i rabatter! Så både du och din man har rätt!

Sylvia