Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Barken spricker på våra tujor

Förra våren planterade vi en tujahäck. Den har fått rikligt med vatten (droppslag) och ser frisk ut, lite bränd utav vårsolen bara. Men igår upptäckte jag att barken har börjat spricka på stammarna på flera utav plantorna. Vad kan det vara? Det är ca 360 plantor så jag hoppas att det inte är något som tar dö på dom.

Gisela.

Odla Svarar: 

Det är nog en naturlig process när stammarna växer. Det kan vara så att de växer för fort. Häcken har, så att säga, det "för bra".

Om sprickorna inte är djupa, utan är bara på ytskiktet, så är det nog ingen fara. Tyvärr kan jag inte säga något mer exakt när jag inte har sett tujorna....

Sylvia