Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bambu i december

Hej Sylvia,
jag kunde inte motstår halva priset på en stor Bambu, Jumbo Fargesia i kruka . Jag hade tänkt köpa en i vår. Men vad gör jag med den nu ? Jag har carport, jag har garage som håller ca. 10-15 grader. Jag kan gräva ner den. Hur överlever den på bästa sätt till våren?

Krukan är ca. 50 cm i diameter. Nu står den i garaget med fönster. Den ska planteras till våren men jag tror jag kan gräva fortfarande även om den är någon minusgrad.

Har du ett tips till en snål smålänning ?
Hälsningar Karin i Kalmar

Odla Svarar: 

Det är nog ingen bra idé att gräva ner den nu, den måste ju hinna rota sig innan frosten kommer, annars fryser den upp och kan dö. Så ha den kvar i sin kruka i garaget, det räcker om det är frostfritt. 15 grader är något för mycket. Vattna sparsamt, men låt den inte torka ut.

På våren när den värsta frostrisken är förbi kan du ta ut den i väntan på att planteras, släng in igen om det blir risk för frost. Plantera när tjälen gått ur jorden.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.