Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Backtimjan

Hej,
Planterade i somras några plantor backtimjan som jag fick av en kompis, i torr och solig slänt. De verkade etablera sig förra året. Nu på våren ser det väldigt dött och risigt ut. Ska jag klippa ner de torra grenarna eller låta det vara så sköter det sig själv? Eller finns det risk att plantorna ej har klarat vintern (inte för att vi hade någon vinter att tala om i Stockholm).

Tack/Helena

Odla Svarar: 

Pröva att klippa. Tyvärr ser mina backtimjan ungefär likadana ut... det är inte så mycket kylan utan den kalla vinterfukten de inte tycker om, så det är inte helt säkert att de klarar sig, men försöka duger.

Sylvia