Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Azalea 'Fire'

Hej
Jag är på jakt efter en azalea som heter Fire. Den är brandgul som eldslåga när den blommar. Jag har försökt att leta efter den i Göteborg där jag bor men har inte hittat den. En av mina grannar har den och den är så underbar att titta på. Frågan är vet du var jag skulle kunna köpa den?

Jane 

Odla Svarar: 

Jag bor också i Göteborg! Det som gäller är att ringa runt till "alla" Garden Centers häromkring, men gör ett försök hos Sävedalens Plantskola, Landvetters Växtbutik, Millesons Trädgårdscentrum i Onsala, Mölnlycke Garden Center och Särö Trädgård i Vallda att börja med. De brukar vara mycket tjänstevilliga, så att om dom inte har den hemma, kan de ta hem den åt dig om du ber dom.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.