Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Avokado som tappar blad

Hej (igen)
Min avokado fortsätter att tappa sina blad och nu är det bara några få kvar i toppen, men det har kommit ett friskt toppskott som jag tänkte plantera... men hur gör jag?

MVH Ulrika

Odla Svarar: 

Avokado är ett träd som kan bli 20-30 m högt. De fäller inte bladen som våra träd dvs. alla på en gång. I stället ramlar vissa blad under den mörka årstiden. Eftersom det är varmt inne tror växten att det är vår och sätter nya blad. Den blir på det sättet med tiden ganska gänglig. Den mår alldeles utmärkt och du behöver inte göra någonting Du kan ta skottet i mars och plantera det men om du vill ha en mindre planta är det nog enklare att sätta en ny kärna.

Göran