Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Avenbok

Hej!
Här läst dina svar på frågor om när det är bäst att plantera Avenbok. Blir lite konfunderad för i de tidigare frågorna svarar du att det är bäst att plantera dem på våren, men i den senaste frågan så skriver du att det går lika bra på våren, vintern och hösten. Vad är det egentligen som gäller. Jag går nämligen också i tankar kring att plantera en Avenbokshäck nu i höst, men fick rådet av plantskolan att vänta till våren (april-maj).

Tacksam för svar
Mvh Lisa

Odla Svarar: 

Det är så att man ändrar rekommendationer allt eftersom vädret ändras, så nu anser många att det går bra även på hösten. Men det allra säkraste är fortfarande på våren, då har växterna hela sommaren på sig att etablera sig.

Sylvia