Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Avenbok

Jag har en avenbokhäck som är över 3 meter bred. Kan jag kapa grenarna så att det blir 20-30 cm kvar på ena sidan.

Leif

Odla Svarar: 

Nu förstår jag inte riktigt? Menar du att du vill ha häcken så smal som 20-30 cm endast på ena sidan medan du ska behålla den som den är på den andra?

I och för sig tål avenbok klippning bra och kan klippas relativt smal om den har trimmats så från början. Om man klipper en gammal häck från 3 m till 20-30 cm så blir det inte många blad kvar. Så kanske enklast att ta dit en arborist / trädvårdare (se Gula Sidorna) som tittar på det och ev. åtgärdar det åt er, för det är jättesvårt att ge råd utan att ha sett häcken i fråga.

Sylvia