Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Återanvändning av täckbark

Har en massa täckbark som legat på mark där vi nu byggt hus. Har tänkt anlägga en gräsmatta på en del av tomten och behöver fylla ut med ganska mkt massor (har en suterräng tomt). Kan man använda sig av täckbarken, sen lägga makadam, sand och slutligen matjord innan jag sår gräs?

Har tänkt anlägga en surjordsrabatt och där kan jag ju ha kvar en del bark. En del bark använder jag som marktäckare vid vår arbetsplats för ved osv.

Anna

Odla Svarar: 

Om barken inte är möglig eller annars förorenad så är det inget som hindra dig att göra som du tänkt. Men kanske är det inte det bästa möjliga under gräsmattan, men som fylle duger den bra.

Sylvia