Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Är det inte en succiniplanta

Jag är en alldeles ny ovan koloniägare. Planterade 2 plantor med squash som växte fint och gav god skörd. Fick av en granne en planta som skulle vara succini (tror jag). Plantans blad och blommor ser likadana ut som squashens. När frukterna kom var de till en början gröna men övergick sedan till att bli kraftigt gula i mitten men ändarna fortsatte att vara gröna. Jag tog två sådana frukter och lagade till dem tillsammans med köttfärssås och upptäckte då att de var så beska att maten var omöjlig att äta. Jag smakade även på den rå och den var fruktansvärt besk. Vad är det för fel på dem? Är det inte en succiniplanta jag fått? Eller har det hänt något med frukterna? Blir de sådana om det varit för kallt.

Vore tacksam för en förklaring.
Hälsningar
Louise

Odla Svarar: 

Det är inte bara kyla som får frukterna att växa för sakta. Det kan vara torka och näringsbrist också. Så är det med Västeråsgurka också. Den blir besk. Jag har dock aldrig hört talas om problemet förr på squash.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.