Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Är det getingbo eller bibo

Hej!
Jag har ett stort bo i min väderkvarn på tomten. Den är stor som en fotboll och ser pappaktig ut. Är det getingbo eller bibo? Hur gör jag för att ta bort det?

Margaretha

Odla Svarar: 

Hej Margareta!
Utan tvekan är det ett getingbo du har i väderkvarnen. Är det så att du kan öppna väderkvarnen så kan du, efter att getingarna slutat flyga för dagen, trä en plastpåse över boet och när du har hela boet i påsen så kniper du till och på så vis sliter du loss boet och du knyter till påsen så inga getingar kommer ut. Sen får du ta död på dem på det sätt du tycker är humanast!

Walter