Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Är det en Tuja

Min dotter med sambo har en stor 4-5 m hög tuja (tror jag) i sin trädgård. Den har massor av små kottliknande "saker" på barren. Kottarna är små ca 1cm. Är det en tuja? Jag tycker det ser ut så för den har inte vanliga barr som en en eller gran utan sådana där fingrade platta barr som en tuja.

Tacksam för svar.
mvh Ann

Odla Svarar: 

Har den "små kottliknande saker" så kan den också vara en cypress! Båda släkterna är mycket mångformiga, så det är svårt att säga utan att ha sett den vilken den är. Ta med en kvist till plantskolan och fråga trädgårdsmästaren där.

Sylvia