Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Är Benjaminfikus giftig

Vi har trillingar 10 månader gamla nu, de har nu börjat resa sig upp. Vi har en Benjaminfikus som står i på golvet i en stor kruka och vill gärna ha den kvar. Saken är den att barnen tycker att den är spännande. Min fråga är, är bladen giftiga eller är den på något annat sätt olämplig när man har små barn.

Tacksam för svar snarast.
Mvh Jesper

Odla Svarar: 

Grattis till trillingarna! Bladen är svagt giftiga men smakar också pyton så det borde inte vara någon större fara att barnen tuggar på dem. Men är ni hemskt oroliga, varför inte flytta växten någon annanstans tills det går att förklara för barnen att de aldrig får stoppa några växter de inte känner till  i munnen! Det finns ju massor med olämpliga växter ute i naturen, t.ex. liljekonvalj. Läs gärna en bok som heter "Våra giftiga växter- är de farliga" av Karl Rodhe. Finns på biblioteket.

Här kan du också hitta data om vad som är giftigt eller inte.
http://www.odla.nu/giftinformation/giftinformation.shtml

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.