Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Äppleträd Frida

Kerstin Ekeblad Petersson

Jag undrar om man till våren kan få tag på det nya svenska äppleträdet Frida i handeln. Äpplet är gott och en av våra döttrar heter Frida.

Mvh Kerstin

Odla Svarar: 

Det bör finnas i handeln, men det är dessvärre svårt att veta vilka plantskolor som tagit in den till försäljningen. Det enklaste är att ringa runt och fråga om någon kan skaffa ett sådant till dig! Är plantskolan tjänstevillig så bör de ju kunna göra det!

Annars kanske man kan ringa och fråga Balsgården som förädlat sorten, om de kan tala om vilka som säljer det! Här kan du läsa mer om det!

Sylvia