Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Apelsinträd

Hej,
jag fick ett apelsinträd i juli det har stått ute tills sept. Nu har jag fått något som ser ut som spindelväv och bladen faller av. Jag kan ju inte duscha det för det tål inte kalkvatten stod det i anvisningen?! Jag vattnar bara med regnvatten.

Yvonne

Odla Svarar: 

Det låter som spinnkvalster. De trivs om det är varmt och torrt i luften. Fyll en duschflaska med regnvatten och duscha regelbundet med detta.

Men först måste du få bukt på spinnet. Skaffa t.ex. Provado-spray och -pinnar eller något annat liknande preparat från blomsterhandeln och behandla växten. En dusch i badkaret efteråt tål den väl, så att du blir av med spinnresterna.

Sylvia