Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Antirrhinum nanum 'Black Prince'

Hej!
I somras promenerade jag på Djurgården och såg härliga rabatter med enhetlig färgsättning. I den röda fanns vad jag tror var lejongap, en maffigt mörkt röd sort som jag gärna skulle vilja ha i trädgården. Problemet är att jag inte lyckats hitta den bland utbudet av fröer, utan endast lejongap i blandade färger. Känner du till den mörkt röda? Vad heter den och var kan jag få tag på den? Kan det ha varit en annan blomma som påminner om lejongap?

Tack på förhand,
Karin

Odla Svarar: 

Jag tror nog att det var lejongap, Antirrhinum nanum 'Black Prince', som du såg. Jodå, den finns att köpa som separat färg... T&M har den i alla fall, men säkert andra också. Nu när du vet namnet så är det säkert lättare att hitta den.

Sylvia