Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Anlägga ett land

Hej Göran!
Jag har blivit sugen på att anlägga ett land i trädgården intill vårt hyreshus. Jag har börjat med att ta bort det översta gräs- och mossatäcket men under lagret av jord uppenbarade sig en massa sten och grus. Jag har nu börjat bli skeptisk till om det hela kommer att fungera. Jag har fyllt på med lite mull och jord som jag köpt. Jag har för avsikt att odla vaxbönor, spenat, persilja, smultron, sallad och blommor. Hur tror du att det kommer att gå, måste jag höja upp bädden och fylla på med mer bra jord? Vilken i så fall? Vore tacksam för svar då jag är mycket intresserad av att lyckas med mitt lilla projekt!

Jenny 

Odla Svarar: 

Du kom snabbt ned i fyllmassor som täckts av ett tunt lager jord så att gräset grodde. Du måste ha åtminstone 30 cm matjord om du ska odla. Sen beror det på hur pass torrt det blir eftersom fyllmassorna kanske inte släpper igenom kapillärt vatten som kommer underifrån. Då får du vattna mycket och ofta.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.