Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Änglatrumpet, tomat

Hejsan
Jag fick en stickling av en änglatrumpet och vet att den är giftig och har en son på ett och halvt år. Så jag vet inte om jag törs ha den ute tänkte om jag kunde ställa den i växthuset där har jag annars har tomat och gurka. Finns det risk att det kommer nått giftigt på dom?

/Urban

Odla Svarar: 

Ingen fara, den "läcker" inte gift, man måste ha direktkontakt! Så placera den så att den inte nuddar ätliga saker. Den är giftig om man smakar på den, även när man tar i bladen eller blommorna och sedan stoppar fingrarna i munnen. Du bör nog ge bort den eller ha den så att pojken inte kommer åt den så länge han är så liten att du inte kan förklara för honom att man inte äter växter som inte är menade som mat.

Sylvia