Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Änglatrumpet -jordknöl + tappar knoppar

Änglatrumpet med knölKöpte i våras min första änglatrumpet. Den har inte vuxit så mycket i sommar, men däremot har det kommit upp ur jorden alldeles intill stammen en knöl som ser ut i färg och yta som en ingefärsknöl. Vad kan det vara? Den har dessutom kommit med tre knoppar, men nu har den tappat två stycken. Blomskaftet har gått av invid stammen. Vad kan det bero på? Blåst eller för lite gödning eller....?

Hälsningar Göran T

Odla Svarar: 

Låter märkligt... kan du ta en bild och majla den till mig så att jag får titta!! Om den sista knoppen slår ut så ta bild på blomman också!

Sylvia

Komplettering till Änglatrumpet med knöl

Änglatrumpet med knölHej Sylvia,
tackar för Ditt snabba svar. Jag har tagit bild på knöl och blomma.

Med vänlig hälsning
Göran

Det var märkligt! Det kan vara någon sorts svamp- eller virussjukdom som tagit sig in i roten/stammen och bildat en sådan här knöl. Tänk på t.ex. björkens tickor som sitter på stammen, något i den stilen skulle det kunna vara.

Tyvärr kan jag inte ge dig ett bättre svar, men vill du visa upp det för någon forskare, så kanske SLU (se orter här: http://www.slu.se/) eller någon botanisk trädgård, vilken som är närmast, kan hjälpa dig. Ring och fråga.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.