Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Änglatrumpet

Hej,
jag har fått bra svar av dej tidigare.

Nu har jag en annan fråga:
Jag har fått Änglatrumpet att blomma rikligt i år. Förra året kom ingen blomma. Jag övervintrade dem i vår lågt tempererade friggebod förra året, delade moderplantan och det blev tre härliga träd-nästan i somras.

I år ställde jag in dem igen i Friggeboden, men satte inte på värmen. Jag var inte beredd att det skulle bli så kallt så snabbt (bor i Sthlmsområdet). Det var som mest -7 gr ute. Jag trodde att de skulle klara sig, de var ju i alla fall inomhus! När jag gick in i helgen för att sätta på lite värme såg de ut som de förfrusit. tror du att de kan klara sig i alla fall, eller bara att slänga?

Vänliga hälsningar
Carin

Odla Svarar: 

Jag tror nog att de klarar sig - de har ju en tjock "bark" på stammen och rötterna är skyddade av jorden, så även om bladen ser ledsna ut, kan det vara liv i stammen. Så sätt på lite värme och invänta våren, då får du nog se nya fräscha blad att spira upp!

Sylvia